За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Cristina by Tigotan Las Palmas е отличен хотел в Лас Палмас де Гран Канария. Той се намира точно на плажа Лас Кантерас и само на няколко метра от търговския район на града и пристанището. хотел Cristina Las Palmas предлага открит плувен басейн.  Cristina Las Palmas е едва на 50 метра от пристанище Puerto de La Luz, откъдето тръгват фериботи към околните Канарски острови.

В стаите

Повечето от 306-те от стаите имат балкон с изглед към града и към плажа Лас Кантерас. Интериорът на хотел Cristina Las Palmas се отличава с атрактивен светъл декор. Всички стаи имат телевизор с плосък екран и сателитни канали, както и напълно оборудвана баня.

На територията на хотела

Хотел Cristina by Tigotan Las Palmas предлага едни от най-добрите услуги за луксозен хотел в Лас Палмас де Гран Канария. Има климатизиран а ла карт ресторант, ресторант Areca, лоби бар, бар Beach Club Pool, отопляем открит басейн, слънчева тераса, на разположение, както и wifi интернет, наред с други неща. Автомобила ви (под наем) би могъл да бъде паркиран в паркинга на хотела.

Хотелът предлага също 24 -часово обслужване по стаите и пералня, а всяка сутрин можете да се насладите на закуска на шведска маса и вечеря, сервирана в модерния ресторант Areca.

Предлага се и услуга за коли под наем.

Хранене

есторант Antinoó сервира а ла карт ястия, на които ще се радвате заедно с изключителния изглед към океана. Закуската се сервира на атрактивната тераса на Cristina.

Плаж

Типичен градски плаж, Плая де лас Кантерас е много дълга ивица от златист пясък, разположен точно в сърцето на Лас Палмас де Гран Канария.  Дълъг повече от 3 километра, той е популярен избор както за туристите, така и за жителите на града и е защитен от естествен риф, наречен La Barra. Това позволява на посетителите да се насладят на плуване в спокойни води, докато сърфисти могат да практикуват в южния край. Хората предпочитат този фантастичен плаж, защото той има идеални условия за всякакви водни спортове, осигурява безопасна пясъчна среда за семействата и е просто чудесно място за отдих на Слънце.

Покрай плажа е оживената крайбрежна алея Paseo de las Canteras, където ще намерите много магазини, ресторанти на открито, снек-барове и кафенета.

Забавление

На разположение на гостите в хотела са парни бани и фитнес зала. Възползвайте се също от масажи и козметични процедури.

Оценки и коментари